Betty´s venkovská kuchyně pro psa - s kachnou 200g

Značka: Betty´s

Kachna a drůbež

- kompletní krmivo 
- konzerva obsah 200g
pro citlivé žaludky, ale i pro dospělé, aktivní psy
- 73 %masa, masový vývar, důležité minerální látky a sušené vaječné skořápky
s vysoce kvalitním masem
jemně vařené
vhodné pro všechna plemena psů
Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 00300221
59 Kč
Betty´s venkovská kuchyně pro psa - s kachnou 200g
Značka: Betty´s

Bettyna venkovská kuchyně pro psa - s kachnou 

Kachna a drůbež je vyvážené, velmi chutné mokré krmivo třídy samo o sobě, které je vyrobeno podle naší vlastní receptury. Obsahuje kvalitní kachní a drůbeží maso a je tedy nejen lahodné, ale i lehce stravitelné.

Kachnu a drůbež doporučujeme zejména pro citlivé žaludky, ale samozřejmě i pro všechny dospělé, běžně aktivní psy.

Obsah masa je 73 %, přidává se pouze masový vývar, důležité minerální látky a sušené vaječné skořápky, které zajišťují optimální, přirozený přísun vápníku.

Pro mokré potraviny se používají pouze suroviny nejvyšší kvality a žádné odpadní produkty. Vaří se doměkka v masovém vývaru, nikoliv ve vodě, aby byly zachovány všechny živiny, které maso přirozeně poskytuje a tím byl zajištěn přirozený přísun živin.

Doporučení ke krmení

Kompletní krmivo

Hmotnost zvířete v kg: 3-5 5-15 15–25 25 – 50 50–70
Množství krmiva/den v g: 200-300 300–650 650–980 980–1600 1600–2100

 

Čerstvá pitná voda by měla být vždy volně dostupná.

Analytické složky: hrubý protein 11,0 %; obsah tuku 6,0 %; hrubý popel 2,0 %; hrubá vláknina 0,3 %; vlhkost 78,0 %; vápník 0,30%; fosfor 0,25 %

Složení:
60% drůbeží maso, srdce, žaludek, játra, 26% drůbeží a kachní vývar, 3% kachní maso, srdce,  0,5% minerální látky, 0,5% vaječné skořápky, sušené

přísady na kg; nutriční fyziol. Doplňkové látky:
Vitamin D3 (E671) 200 IU; Vitamin E (α-tokoferolacetát) 50 mg; Jod (E2) jako jodičnan vápenatý, bezvodý 0,2 mg; Mangan (E5) jako síran manganatý 2 mg; Zinek (E6) jako síran zinečnatý, monohydrát 20 mg

Doplňkové parametry

Kategorie: Krmivo
Mazlíček: Pes

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: