Betty´s venkovská kuchyně pro kočky klokaní maso s bramborem 800g
Klokaní maso s drůbeží a bramborami – neodolatelně lahodný!
Toto gurmánské menu neobsahuje hovězí maso, takže je zvláště stravitelné pro citlivé čtyřnohé přátele.
- s vysoce kvalitním masem
- vysoká biologická dostupnost
- nejlepší kvalita
- jemně vařené
- vhodné pro všechna plemena koček
Betty's venkovská kuchyně - klokaní maso s bramborem
Klokaní maso s drůbeží a bramborami – neodolatelně lahodný!
Toto gurmánské menu neobsahuje hovězí maso, takže je zvláště stravitelné pro citlivé čtyřnohé přátele.
Pro koho je to určeno?
Klokana s drůbeží a bramborem doporučujeme zejména pro kočky s citlivým žaludkem, ale samozřejmě i pro všechny dospělé, běžně aktivní vrnění.
Co je uvnitř?
Obsah masa je 65%, k tomu masový vývar, brambory, taurin a důležité minerální látky.
jak se to dělá?
Pro naše mokré potraviny používáme pouze suroviny nejvyšší kvality a žádné odpadní produkty. Je šetrně vařené v masovém vývaru, nikoliv ve vodě, aby byly zachovány všechny živiny, které maso s sebou přirozeně přináší, a tím byl zajištěn přirozený přísun živin.
Dopřejte své domácí kočce toto pravé, vysoce kvalitní mokré krmivo – nejen že opravdu dobře chutná, ale také poskytne vašemu zvířeti vše, co skutečně potřebuje, a to v té nejlepší kvalitě.
Prostě typická venkovská kuchyně Betty – čistá příroda!
Analytické složky:
hrubý protein 10,5 %;
Hrubé oleje a tuky 5,0 %;
Hrubý popel 2,0 %;
hrubá vláknina 0,4 %;
Vlhkost 79,0 %;
Vápník 0,25 %
Fosfor 0,20 %
Složení:
50 % drůbeží maso, srdce, játra, žaludek, krkovice
32 % vývar z drůbežího a klokaního masa
15 % klokaní maso, plíce, srdce, játra, žaludek
2 % brambory
1 % minerální látky
Aditiva na kg:
Nutriční doplňkové látky:
Vitamin D3 200 IU; Vitamin E (jako alfa-tokoferol acetát) 50 mg; Taurin 1000 mg; Zinek (jako monohydrát síranu zinečnatého) 20 mg; Mangan (jako síran manganatý, monohydrát) 2,0 mg; Jód (jako jodičnan vápenatý, bezvodý) 0,2 mg
Doplňkové parametry
Kategorie: | Krmivo |
---|---|
Hmotnost: | 0.8 kg |
Mazlíček: | Kočka |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.