hupple Food Tasty Topping Turkey 1,25 kg

Značka: hupple

Chutná krůtí svačinka

- krůtí topping je součástí oživení stávajícího krmiva s vysokým obsahem masa. Může sloužit jako doplněk krmiva, odměna nebo i pro vybíravé psy, kteří touží po změně a dochucení krmiva. Dietním krůtím masem ošálíte čichové smysly přisypáním malého množství toppingu ke stávajícímu krmivu a váš pes bude náležitě spokojen.

Položka byla vyprodána…
Kód: 540
359 Kč
hupple Food Tasty Topping Turkey 1,25 kg
Značka: hupple
Dodejte svému současnému jídelníčku chuť a obměnu pomocí Chutné svačinky. Kombinujte podle velikosti s přihlédnutím k případným preferencím nebo alergiím vašeho čtyřnohého přítele. Každý kus obsahuje vysoký obsah masa. Vhodné pro každé psí plemeno, baleno v šikovném a 100% recyklovatelném obalu s násypkou. Krůtí základ tvoří krůtí i kuřecí maso a obsahuje také lahodnou dýni. K dispozici v 200 g a 1,25 kg.
 

Složení: 

maso a vedlejší produkty živočišného původu (26,7 % krůta a 9,2 % kuře), vedlejší rostlinné produkty (včetně kurkumy, bolda, zlatobýlu, tymiánu, hořčiny, vlašského ořechu), rostlinné bílkoviny, oleje a tuky (1,6 % lososový olej), vejce a vedlejší produkty, minerální látky, kvasnice, zelenina (4,7 % dýně**), vedlejší produkty z ryb (žraločí chrupavka jako zdroj chondroitinu), korýši a měkkýši (zdroj slávka zelenoústá glukosamin), DHA (0,06 %)

 

Nutriční přísady / kg: vitamín A: 17 000 iE - cibule, vitamín D3: 2000 iU - Cibule, ,železo: 408 mg, Měď: 7 mg, zinek: 33,5 mg, mangan: 30 mg,  selen: 0,28 mg, jód: 1,7 mg

Analytické složky: hrubý protein: 24 %, surové oleje a tuky: 10 %, omega 3 mastné kyseliny: 0,4 %, omega 6 mastné kyseliny: 2,2 %,omega 9 mastné kyseliny: 3,4 %, surový popel: 5 %, hrubá vláknina: 1 %, vlhkost: 20,5%, vápník: 13 g, fosfor: 9,5 g

Produkt je připraven k podávání. Zajistěte dostatek čerstvé pitné vody. Uchovávejte v chladu a suchu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Krmivo
Hmotnost: 1.25 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: